Beşiktaş Sakatlar / Th1djrzo0zp1ym / Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi.

Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu .

Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Oycctrwamewqom
Oycctrwamewqom from foto.haberler.com
Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Beşiktaş'ta kimler sakat" üzere soruların karşılıkları aratılmakta. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan.

Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor.

Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Beşiktaş'ta sakat oyuncular ne vakit düzelecek?

Beşiktaş'ta kimler sakat" üzere soruların karşılıkları aratılmakta. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u .

Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Oycctrwamewqom
Oycctrwamewqom from foto.haberler.com
Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Beşiktaş'ta sakat oyuncular ne vakit düzelecek? Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, .

Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi.

Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Beşiktaş'ta sakat oyuncular ne vakit düzelecek? Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Beşiktaş'ta kimler sakat" üzere soruların karşılıkları aratılmakta. Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı .

Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u .

Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. B42cwdg4gkomrm
B42cwdg4gkomrm from i.tv100.com
Beşiktaş'ta kimler sakat" üzere soruların karşılıkları aratılmakta. Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u . Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu . Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi.

Hafta müsabakasında altay'a konuk olan beşiktaş, sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle güçlü deplasmanın maç takımına 16 oyuncu .

Haftasında altay'a konuk olan beşiktaş, 11 futbolcusundan yoksun olduğu deplasmanda miralem pjanic'in sakatlığı ile sarsıldı. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Beşiktaş'ta sakat oyuncular ne vakit düzelecek? Batshuayi ve larin'in de sakatlanmasıyla, altay maçı öncesi sakat 9, . Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. Beşiktaş'ta kimler sakat" üzere soruların karşılıkları aratılmakta. Valentin rosier, antalyaspor maçı öncesi sakatlar kervanına eklendi. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Oldukça eksik bir kadroyla antalyaspor deplasmanına giden beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Altay'da beşiktaş maçı öncesi 5 sakat! Beşiktaşta sakatlık kabusu devam ediyor pjanic, oğuzhan, atiba. Geçtiğimiz hafta lige yeni malatyaspor'u .

Beşiktaş Sakatlar / Th1djrzo0zp1ym / Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi.. Bu genel bakış bu takımda beşiktaş şu an sakat veya cezalı olan ve kart sınırında olan oyuncuları gösteriyor. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Rachid ghezzal yedek kaldı, necip ve mehmet topal da oyuna devam edemedi. A takım seviyesinde 25 oyuncusu bulunan beşiktaş, 2'nci haftadan. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun!